Yeşilin maviyle buluştuğu destinasyon: Tufantepe

Tokat’ın Almus ilçesinde yer alan Tufan Tepe Mevki,  Almus Baraj Gölü manzarası ve yemyeşil ambiyansıyla doğanın tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez durakları arasında yer alıyor.

Bölgeye gelen ziyaretçiler ahşap platformlar üzerinden yapılan yürüyüşlerle doğa ile iç içe olmanın keyfini çıkararak hafta sonu tatillerini burada değerlendiriyorlar.

Mavinin yeşille buluştuğu eşsiz doğa

Doğanın tüm güzelliklerine tanıklık eden Tufantepe, eşsiz göl manzarasıyla yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlere de ev sahipliği yapıyor.

“Doğa ile iç içe huzur bulacağınız bir ortam”

Arkadaşları ile birlikte hafta sonu tatilini fırsat bilen ve doğanın tadını çıkaran Dilşat Yeter, “Bugün Tokat’ın Almus ilçesinde Tufantepe mevkiindeyiz. Doğa ile iç içe huzur bulabileceğiniz yemyeşil bir ortam. Sevdiklerinizle birlikte vakit geçirebileceğiniz bu nezih ortama herkesi bekliyoruz.” dedi.

“Tufantepe’yi seçtik”

Ailesi ile birlikte Tufantepe’ye gelen Haktan Çeper ise, “Bugün ailemizle gelmek için Tufantepe’yi seçtik. Yeşilliğiyle ve barajıyla Almus’un en güzel yerlerinden birisi. Sizleri de bu güzel yere davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir