Tekirdağ’da ayçiçekleri açtı: Renkli bir rotada seyahat heyecanı başladı!

Tatil sezonunun başlamasıyla trafiği artan Tekirdağ-Çanakkale kara yolu arasındaki tarlalarda açan ayçiçekleri, sürücülere ve yolculara renkli bir rotada seyahat imkanı sunuyor.

Ayçiçekleri eşliğinde seyahat heyecanı

Sarıya boyanan geniş ayçiçeği tarlalarında deklanşör sesleri yükseliyor. Güneşin yükselişini takip eden ayçiçekleri, gün içinde farklı perspektifler sunuyor. Gün boyunca yoldan geçenler ayçiçeği tarlalarının oluşturduğu güzelliğin tadını çıkarırken, bazı sürücüler de durup tarlaları fotoğraflamaya çalışıyor.

Görsel şölen başladı

Ayçiçeklerinin sunduğu eşsiz görüntüyü kaçırmak istemeyen fotoğraf meraklıları, günün her saatinde deklanşöre basmaya devam ediyor. Ayçiçeklerinin açmasıyla eşsiz bir görsellik sunan tarlalar, yoğun ilgi toplamaya devam ediyor.

Ayçiçeği tarlalarının yolculuk yapanlara keyifli bir seyahat fırsatı sunduğunu ifade eden Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, “Tekirdağ her mevsim ayrı bir doğal stüdyo. Kent yılın belirli dönemlerinde belirli renklere bürünür. Nisan’da kanola, haziranda lavanta ve bu ayda ayçiçeğinin sarısı güzel manzaralar sunuyor. Tekirdağ – Çanakkale yolu üzerindeki ayçiçekleri sürücülerin ilgisini çekiyor. İnsanlar bu tarlalarda güzel anılar biriktirip, fotoğraf çektirmek için duruyor. Tekirdağ’ın bu güzel tarlaları turizme de önemli bir katkı sunuyor. Tekirdağ’ın ayçiçeği tarlalarına gelenler kentin diğer turizm aktivitelerini yapıyor.” dedi.

1 yorum
  1. Sapsarı tarlalar lavanta da neymiş ayçiçeği yanında Tekirdağ çok güzel bir şehir İstanbul un arka bahçesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir