Tatilciler “bungee jumping” ile adrenalinin doruklarına çıkıyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Foça Mahallesi’ndeki Su Sporları Merkezinde gerçekleşen “bungee jumping” etkinliği, adrenalin tutkunu tatilcileri çekiyor. Tatilcilere ilk olarak atlayış sırasında yapmaları gerekenlerin kısa bir eğitimi veriliyor.

Faaliyete katılacakların ayak bileklerine emniyet kemeri bağlanarak bir vinçteki platformla 51 metre yüksekliğe çıkarılıyor ve atlayış gerçekleştiriliyor. Atlayış yapanlar, ellerine bağladıkları aksiyon kameralarıyla bu anları görüntülüyor.

Atlayışı yaptıran firmanın yetkilisi Bülent Demirtan, gazetecilere, Türkiye’de şu anda Fethiye dışında başka “bungee jumping” istasyonu bulunmadığını söyledi.

Tatilcilere 51 metre yükseklikten eşsiz bir adrenalin deneyimi yaşattıklarını ifade eden Demirtan, “Son derece keyifli anlar yaşanıyor. Bazı misafirlerimiz 7. kez etkinliği gerçekleştirdi. Bu işi alışkanlık haline getirenler var. Bu etkinlik ilk başladığında ‘Ben yaptım’ sloganıyla ortaya çıktı. Bungee jumping, bir insanın hayatı boyunca eğitim almadan tecrübe gerektirmeksizin ilk görüşte yapabileceği tek adrenalin aktivitesidir. Bu etkinlik dışında yapılacak tüm ekstrem sporları çift kişiyle yapılıyor.” diye konuştu.

Demirtan, yukarıdan herkesin kendini hazır hissettiğinde atladığını, kimsenin kesinlikle aşağıya itilmediğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir