Köprüçay’da macera zirveye çıktı: Rafting tutkusu Antalya’da yaşanıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda bulunan Köprüçay, yerli ve yabancı turistler için macera dolu bir eğlence sunuyor. Antalya’nın doğal güzellikleri ve çeşitli aktiviteleri, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Beşkonak Mahallesi’ndeki Köprüçay, adrenalin ve doğa severler için popüler bir rafting noktası. Tarihi taş köprüden başlayarak 14 kilometre kürek çeken turistler, nehrin soğuk sularında eğlenceli anlar yaşıyor.

Rafting dışında jet ski, ATV ve cip safari, zipline gibi aktiviteler de bulunuyor. Sabah erken saatlerde başlayan turlar, yaklaşık 4 saatte tamamlanıyor ve turistler bu anları fotoğraf ve videolarla anılarına ekliyor.

Beşkonak Karabük Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Ali Tırnaksız, Köprüçay’ın günde ortalama 5-6 bin ziyaretçi ağırladığını ve bu yıl 1,5 milyonun üzerinde turist beklediklerini söyledi. Köprüçay, her yaş grubundan insanlar için tehlikesiz rafting parkurları arasında dünyada öne çıkıyor.

Macera ve heyecan dolu anlar yaşadıklarını anlatan turistler, Antalya’nın sıcak havasından kaçarak Köprüçay’da unutulmaz bir gün geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir