Kilyos sahilleri Miami’ye döndü: Sörfçülerin dalgalarla dansı!

Ege sahillerinden alışık olduğumuz sörf rüzgarı artık İstanbul’da da esiyor. Dalgalarla dans ederken akrobatik hareketler yapan sörfçüler havadan görüntülendi. Adrenalin dolu anlarda dalgalarla boğuşan sörfçülerin 20 metreye kadar yükseldikleri anlar izleyenleri de heyecanlandırıyor.

Kilyos sahilinde sörf rüzgarını estiren profesyonel ve amatör sörfçülerin akrobatik hareketleri izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Dalgalarda takla atarak rüzgarın tadını çıkaran sörfçülerin, yerden yaklaşık 20 metre yükselmesiyle adrenalin tavan yapıyor.

Rüzgarın etkisiyle dalgaların üzerinde adeta dans eden sörfçülerin yaptığı şov havadan görüntülendi. Sörfçülerin gösteriye dönüşen çalışması Miami sahillerini andıran görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

Kitesurf‘ olarak bilinen uçurtma sörfü yapan sporculardan Uğur İyigün,Yaz rüzgarları başladı. Öğleden sonra poyraz esiyor. Mümkün olduğunca tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Rüzgar olduğu sürece haftanın 3-4 günü buraya geliyoruz” dedi.

Sörf yapmanın özgürlük duygusunu hissettirdiğini belirten İyigün “En büyük verdiği his özgürlük, çünkü suda bir limit yok. İstediğimiz kadar zıplayabiliyoruz. 20 metreyi aşabiliyoruz. Tamamen doğadaki enerjiyle bir meditasyon gibi. Yapan herkesi çok bağımlı yapıyor” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir