Kapadokya ziyaretçilerine alternatif turizm aktiviteleri sunuyor

UNESCO Dünya doğal ve kültürel miras listesinde yer alan ve Peribacaları, sıcak hava balonu, at ve ATV turları ile öne çıkan Kapadokya’da, Bayramhacılı Barajı gölünde alternatif su ve doğa aktiviteleri de sunuluyor.

Misafirlerine jet bot, arazi aracıyla safari ve zipline hizmeti sunan bir firma, Kapadokya’da alternatif turizm aktiviteleriyle turistlere macera yaşatıyor.

İlginç kaya oluşumları, yer altı ve yer üstü şehirleri, bir birinden güzel vadilerin yer aldığı Kapadokya bölgesinin hemen yanı başında bulunan Bayramhacı Baraj Gölü’nde değişik su aktiviteleri de yapılmaya başladı. Kapadokya’nın bugüne dek hiç görülmeyen güzellikleri ile yapılan Monster Safari ile adrenalin dolu bir yolculuğa çıkarırken, Kapadokya’nın saklı kalmış güzelliklerine de keşfediyorsunuz.

Kapadokya’nın denizi olarak adlandırılan Bayramhacı Baraj Gölü üzerinde Kapadokya’nın masmavi gökyüzü ile denizini bir arada görebiliyorsunuz. Çelik halatlar üzerinde kayarak keyif dolu bir yolculuk yapmak ve müthiş bir macera yaşamak isteyenlerin tercihi ise Zipline oluyor. Kapadokya’nın denizi niteliğindeki baraj gölü üzerinde yapılan Botjet ile deniz ve tatil konseptini bir arada yaşayabiliyorsunuz.

İşletme Müdürü Adem Över, Kapadokya bölgesinde alternatif turizm için yola çıktıklarını belirterek, “Kendi kurduğumuz parkurda adrenalin yüklü aktivite yapılıyor. Zipline hizmetimiz var. Misafirlerimiz gölün atmosferinden ve restoranımızdan yararlanıyor. Bölgeye alternatif turizm etkinliği kattık. Özellikle jet botumuz tutulan aktiviteler arasında.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir