Hatay’a 6 yeni plaj müjdesi!

Geçtiğimiz yıl yaşanan büyük depremlerin yaralarının sarıldığı Hatay’da Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 ilçede toplamda 6 yeni plaj alanı yapılıyor.

Hatay’da büyük yıkımlara neden olan depremlerin ardından kentin ihyası ve inşası için yapılan çalışmalar her alanda devam ediyor. Akdeniz’in en güzel plajlarının bulunduğu ve el değmemiş doğasıyla ziyaretçilerini ağırlayan Hatay’da turizmi geliştirme çalışmaları sürdürülüyor.

Vatandaşların sahilde daha konforlu vakit geçirmeleri için çalışma yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki kıyı şeritlerinde düzenleme yapıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından plajlarda duş-wc alanının konuşlandırıldığını, şemsiye ile şezlong yerleştirildiğini ve yeşillendirme çalışmalarının yapıldığını aktardı.

Hatay’ın her alanda yeniden inşa edilmesi ve turizmin canlanmasına katkı sağlayacak projelerin devam edeceğini belirten belediye yetkilileri, yapılan hizmetler ile vatandaşların sahil ve kıyı şeritlerinde daha konforlu bir şekilde vakit geçireceklerini aktardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir