Geri sayım başladı: TEKNOFEST bu yıl Akdeniz’in sıcaklığıyla buluşuyor!

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, bu yıl 2-6 Ekim tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilecek.

Geleceğin Türkiye’si Adana’da yükseliyor  

Türkiye’nin dört bir yanında gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürdüğü, bilim ve teknolojinin ışığında yeni ufuklara yelken açtığı TEKNOFEST, bu yıl Akdeniz’in sıcaklığıyla buluşuyor. TEKNOFEST Adana’ya 790 bin takım ve 1 milyon 650 binin üzerinde yarışmacının başvurduğu öğrenildi.  

Geçtiğimiz yıl İstanbul, Ankara ve İzmir’de milyonlarca ziyaretçiyi bir araya getiren TEKNOFEST, bu yıl da Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda bilim ve teknolojiyle ayakları yerden kesecek. Gökyüzünde sergilenecek hava gösterileri, simülasyon deneyimleri, sergiler, etkinlik stantları, bilim atölyeleri ve unutulmaz sahne performansları ile ziyaretçileri adeta zamanın ötesine taşıyacak.

 “TEKNOFEST yalnızca festivalden ibaret değil; aynı zamanda bir idealdir”

2-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek festival için hazırlıkları yerinde takip eden TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, “TEKNOFEST, yalnızca bir festivalden ibaret değil; aynı zamanda bir idealdir. Her yıl bu festivalde bir araya gelen gençlerimiz, teknolojiye olan inançları ve Türkiye’ye olan bağlılıkları ile sadece kendi geleceklerini değil, ülkemizin yarınlarını da şekillendiriyorlar. Adana’da gerçekleştireceğimiz TEKNOFEST, bu anlamda çok özel. Adana’nın sıcakkanlı insanları, tarihe tanıklık eden toprakları ve zengin kültürüyle  birleşen bu festival, bir kez daha umutların, yeniliklerin ve heyecanın merkezi olacak.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir