Ergan Dağı’nda yamaç paraşütü heyecanı yaşanıyor

Erzincan’da yer alan Ergan Dağı doğal güzellikleri ve göl manzarasıyla ziyaretçilerine yamaç paraşütü heyecanı yaşatıyor

Bölgeye gelen macera tutkunları kayağın yanı sıra büyüleyici göl manzarasına karşı yamaç paraşütü yapma şansını yakalıyorlar

Ergan Dağı’nda hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor

2 bin 700 metre yükseklikteki tepeye çıkan yamaç paraşütü tutkunları, eksi 10 dereceleri bulan soğuk havada Erzincan manzarasına karşı uçmanın keyfini sürüyor.

Göl manzarasına karşı uçmanın eğlenceli ve keyifli olduğunu belirten Kübra Cengiz, “Ergan Dağı’ndayız. Kanadımızı açtık ve uçuşumuzu yaptık. Kar yağmaya da başladı. Hava gayet olması gerektiği gibi. Biz de göl manzarasına karşı uçuşumuzu yaptık. Bayağı eğlenceliydi. Manzaramız süperdi. İnişimiz de gayet iyi oldu. Herkesi Ergan Dağı’na bekliyorum. Kar yağışımız da devam ediyor” dedi.

Doğa ve adrenalin tutkunu Sedat Cengiz ise, “Burası Ergan Dağı Kayak Tesisleri. Doğu’nun incisi, çok güzel bir kayak tesisi. Yerler dolduğu için biz de gökyüzünü şenlendirmek için yamaç paraşütümüzle birlikte havalandık. Uçmak için de çok güzel bir yer. Tesis her yönüyle güzel bir tesis. Haftanın 7 günü zaten burada kayak yapılıyor. Biz de güzel günlerde uçuş için geliyoruz. Hem kayağı hem de yamaç paraşütünü bir arada yapıyoruz. Her iki sporu da burada yapabildiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir