Antalya’da günlük plaj maliyeti 1500 lira loca 3 katı!

Antalya’da bu yıl 17 milyon turistin gelmesi bekleniyor ve turistlerin sıklıkla tercih ettiği Konyaaltı Sahili’nde 1 günün maliyeti 1500 liradan başlıyor. Loca tercih edilirse bu maliyet 3 katına kadar çıkabiliyor.

Antalya’nın turistik tesisleri tam kapasite dolmuş durumda ve Konyaaltı Sahili turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri. Tatilciler, plaj işletmelerinin yanı sıra halka açık bölümleri de tercih edebiliyor. Halka açık bölümlerde şezlong ve şemsiye bulunmazken, tatilciler kendi havlularını ve yiyeceklerini getirerek günü düşük maliyetle geçirebiliyor.

Plaj işletmelerinde şemsiye ve şezlong kiralamak 300 liradan başlıyor, yiyecek ve içeceklerle birlikte bu maliyet 1500 lirayı bulabiliyor. Localar ise 6-8 kişilik kapasiteleriyle 3000 liradan başlayıp 5000 liraya kadar çıkabiliyor. Sahildeki işletmelerde kahvaltı 900 liradan, öğle yemeği 250 liradan ve akşam yemeği ise minimum 1500 liradan başlıyor.

Sahildeki işletmelerden birinin sorumlusu Erdoğan Kudal, fiyatlarda artış yapmadıklarını ve geçen yılki fiyatlarla hizmet sunduklarını söyledi. Bir başka işletmenin yetkilisi Malik Velizade ise şezlong ücretinin 350 lira olduğunu ve kahvaltı ile diğer öğünlerde fiyatların değişiklik gösterdiğini anlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir