21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali’nde Maher Zain rüzgarı

Konya’da düzenlenen ve dünyanın önde gelen festivalleri arasında yer alan 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, yedinci gününde Lübnan asıllı İsveçli sanatçı Maher Zain’i ağırladı.

Festival, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğünde, Kültür Yolu Festivali kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştiriliyor. Mevlana Meydanı’nda düzenlenen özel konser, müzikseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Maher Zain coşkusu Mevlana Meydanı’nda yaşandı

Maher Zain’in sahne aldığı konser, Türk ve Filistin bayraklarıyla alana gelen kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Konser boyunca, sanatçının dünya çapında ses getiren eserleri “Free Palestine”, “Ya Nabi Salam Alayka”, “Thank You Allah” ve “Maşaallah” büyük beğeni topladı. Zain, mistik müziğin ruhunu derinlemesine hissettirdiği performansıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Festival coşkusu 30 Eylül’e kadar devam ediyor

30 Eylül’e kadar devam edecek olan Konya Mistik Müzik Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok farklı ülkeden sanatçıyı ağırlamaya devam ediyor. Festivalin bir sonraki etkinliğinde, Selçuklu Kongre Merkezi’nde saat 20.30’da Fas Kadiri Butşişi Sufi Müziği Topluluğu sahne alacak.

Daha fazla bilgi almak ve festival programını incelemek isteyenler, mistikmuzikfestivali.com.tr adresini ziyaret edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir