Dalış tutkunları Bodrum’un su altı dünyasını keşfediyor!

Büyüleyici doğası, tarihi ve kültürel dokusuyla dikkati çeken Bodrum, su altı zenginliğiyle de ilgi görüyor. Tarihi ilçenin zengin su altı dünyası, dalış tutkunlarına keşif dalışlarıyla eğlenceli anlar yaşatıyor.

Eşsiz su altı güzelliği

Yeşil ile mavinin buluştuğu koylarda berrak sularda dalışa başlayan profesyoneller ve su altı dünyasını ilk kez yakından gören amatörler, balıklarla yüzerek eşsiz bir su altı deneyimi yaşıyor.

Bölgeye gelen dalış tutkunları farklı dalış noktalarında derin mavilikleri görmenin keyfini yaşıyor. Su altı dünyasını izlemek isteyenler, koylarda başlayan dalışların yanı sıra küçük ve büyük resife dalış tekneleri ile ulaşıyor.

Bodrum su altı dünyasının Türkiye’nin hemen hemen en canlı dalış noktası olduğunu belirten Dalış eğitmeni Tolga Dokumacı, “Çeşitli canlıları barındırdığı için çok farklı ve çok güzel diyebilirim. Sadece yazın değil kışın da su altı hareketliliği devam etmekte. Yerli dalıcıların yanı sıra yurt dışında da misafirlerimiz Bodrum’un su altı zenginliklerini görmek için geliyor.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir